Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

september 2019

6e Tomofair

28 september 2019 - 29 september 2019
Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5
Nijmegen, Netherlands

De grootste indoor Japanse markt van Nederland. Altijd zeer druk bezocht, maar door zijn lage prijs is het zeer geschikt als goedkoop dagje weg. Meer dan 150 kramen met typisch Japanse zaken en gaming. Met vermaak voor jong en oud. Sinds 2014 in Nijmegen en sinds kort ook edities in Amsterdam en Rotterdam.

Meer weten »

oktober 2019

Grafixx EXTD. #3

15 oktober 2019 @ 20:00
De Studio, Maarschalk Gérardstraat 4
Antwerpen, Belgium

Op het programma van onze derde editie staan boeiende lezingen in het teken van typografie. Auteur Joke van Leeuwen komt vertellen over de lettering van haar uitgebreid oeuvre. Striptekenaar Lukas Verstraete gaat in gesprek met vormgever Broos Stoffels over hun samenwerking aan het beeldverhaal Een boek waarmee men vrienden maakt. En de beruchte ontwerper Gert Dooreman wordt geïnterviewd door kunstkenner Johan Pas. Vlei je naast ons neer in de zachte zetels van het Salon voor dit artistiek programma met letterpret!

Meer weten »

november 2019

Cross Comix Rotterdam

17 november 2019
Theater Rotterdam, Schouwburgplein 25
Rotterdam, Netherlands

Doe inspiratie op met een wervelende mix van nieuwe verhalen, beelden, strips en muziek op het scherpst van de snede. Strips zijn overal. Kom crossen!

Meer weten »

Heroes Dutch Comic Con

23 november 2019 - 24 november 2019

Fan van series of ben jij een filmfreak? Houd je van cosplay, comics, manga, gaming of esports? Of je nou die fanatieke boardgamer bent of liever shopt naar geeky merchandise… Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal (en zelfs nog meer)! Bereid je voor op een geweldig weekend vol entertainment, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passie met anderen en maak nieuwe vrienden. Zorg dat je de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con niet mist en koop op tijd je ticket!

Meer weten »

juni 2022

1e Stripmakersdag Debutantenfonds Beeldverhaal

juni 24 @ 10:00 - 16:30
Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 2
Amstelveen,
+ Google Maps

Ger Apeldoorn Leer stripverhalen schrijven van een professional!  Na de zomer vindt de 1e Stripmakersdag plaats van Debutantenfonds Beeldverhaal. De stripmakersdag is bedoeld voor iedereen die in de afgelopen drie jaar werk heeft ingezonden voor de Debutanten Award. Er is ook een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor stripmakers die (nog) niet hebben meegedaan (kosten in dat geval € 15,00). Deze hele dag zal in het teken staan van een INTRODUCTIE SCENARIOSCHRIJVEN door GER APELDOORN Schrijver Ger Apeldoorn schreef, vertaalde en…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen