Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1e Stripmakersdag Debutantenfonds Beeldverhaal

24 juni 2022 @ 10:00 - 16:30

Ger Apeldoorn

Leer stripverhalen schrijven van een professional! 

Na de zomer vindt de 1e Stripmakersdag plaats van Debutantenfonds Beeldverhaal. De stripmakersdag is bedoeld voor iedereen die in de afgelopen drie jaar werk heeft ingezonden voor de Debutanten Award. Er is ook een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor stripmakers die (nog) niet hebben meegedaan (kosten in dat geval € 15,00). Deze hele dag zal in het teken staan van een

INTRODUCTIE SCENARIOSCHRIJVEN

door GER APELDOORN

Schrijver Ger Apeldoorn schreef, vertaalde en bewerkte talloze scenario’s voor de televisie: van Baantjer tot VARA Laat. Hij werkt samen met verschillende striptekenaars waaronder Anco Dijkman, Michel Offermans en Ralf Verhoeven, voor wie hij verhalen bedenkt die verschijnen in bladen als Stripglossy, Eppo en MaxiX. 

Het belooft een heel interessante dag te worden. Ger Apeldoorn zal laten zien hoe hij te werk gaat bij het schrijven van een  scenario. Aan de hand van de pagina’s van Dutch, een strip die momenteel in Eppo loopt vertelt hij hoe hij een stripscenario schrijft en verkoopt. Hij laat je kennis maken met een methode die hij daar al jaren met succes bij hanteert. Dat mag je eigenlijk niet missen. Hou de website en onze socials in de gaten voor meer informatie over datum en locatie!  

Gegevens

Datum:
24 juni 2022
Tijd:
10:00 - 16:30

Locatie

Bibliotheek Amstelveen
Stadsplein 2
Amstelveen,
+ Google Maps